VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.
Melding om kjøretøy som har skiftet eier

Denne blankett et utstedt av Statens vegvesen og har blankettnr NA-0232. Blanketten brukes ved omregistrering av kjøretøy og tiltenkt bruk hvor ikke elektronisk melding er mulig, eks salg av motorvogn fra firma eller, bo (døds- eller konkursbo). 

Partene bør fylle ut hver sin salgsmelding. Selger og kjøper har hver for seg ansvar for at meldingen om eierskifte blir levert/innsendt til biltilsynet i det distrikt hvor selger er bosatt senest innen 3 dager etter at salgsmeldingen er undertegnet. Når motorvognen skal registreres må følgende dokumenter framlegges: Kvittering for at omregistreringsavgiften er betalt, bekreftelse på at motorvognen er trafikkforsikret (ansvarsforsikret), legitimasjon fra ny eier og tidlig eiers vognkort.

Nærmere informasjon om elektronisk salgsmelding finnes på Statens Vegvesen sine nettsider (anbefales).

Veiledning til hvordan blanketten skal fylles ut finner du på blanketten. Der finner du også vilkårene for at kjøretøyet skal bli registrert på den nye eieren.

Pris: Gratis
 
 Jeg aksepterer AdvokatOnlines leveringsvilkår for kjøp av enkeltdokumenter.
 
Hent blankett >>
(09.06)
(03.05)
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no