VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.
Aksjeselskap til salgs
«Tomt» AS stiftet 22.04.2020 med standard vilkår og NOK 50.000 i aksjekapital til salgs. 

Selskapet har ikke hatt inntekter, ingen gjeld eller andre forpliktelser. Ingen bokføring av lønn eller mva. Årsregnskap og skattemelding for 2021 er innsendt. Regnskap, skattemeldinger og årsregnskap er foretatt i Fiken som kan følge nye eiere. Selskapet har bankkonto i DnB.

Seriøse eiere som oppgir sine gründerplaner. Organisasjonsnr 925 010 758. 

Pris kr 25.000 + innestående på bankkonto (< kr 1.000) og gebyr Brreg (pt kr 1.440). Inkludert i prisen er standard dokumentasjon ved overdragelse med kjøpekontrakt, sluttsedler, protokoll ekstraordinær generalforsamling med endring av vedtekter med firmanavn, adresse, valg styremedlemmer og endringsmelding til Foretaksregisteret. Bistand utover dette fra advokat med kr 2.000 pr time eks mva. 

Ta kontakt med adv Carl Vemmestad på 99229801 eller vemmestad@advokatonline.no
Aksjeselskap til salgs (27.07)
Aksjeselskap med standard vilkår og bankkonto i DnB til salgs. Selges tomt uten gjeld eller forpliktelser. Spar tid og arbeidet med å stifte nytt AS. Sparer minst 8 uker som det for tiden tar å registrert nytt AS og opprettelse av bankkonto.
Har du hastverk kan du nå få et nytt AS med foretaksnummer og bankkontonummer på dagen!
Klikk her for mer informasjon.
(03.05)
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no