VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.
Adobe Acrobat Reader - veiledning

Adobe Reader er en nødvendig programvare på din PC for å kunne åpne dokumenter og blanketter som lastes ned i PDF-format. Ca 100 offentlige skjemaer som du kan laste ned fra AdvokatOnline er i PDF-format.

 

PDF-skjemaene kan sammenlignes med et bilde av en blankett og det er derfor ikke mulig å endre eller redigere blankettene. De fleste PDF-skjemaene har felt for innfylling av tekst slik at de kan fylles ut direkte på skjermen. I noen tilfeller kan skjemaer/blanketter ikke fylles ut på skjermen, og må derfor skrives ut blank for deretter fylles ut for hånd eller ved bruk av skrivemaskin.

 

Adobe Reader er en programvare som kan lastes ned gratis på internett. Under installasjonen Step 2 er det som standard huket av for alternativet "Download the full version of Adobe Reader (recommended)" Vi anbefaler å velge vekk dette alternativet (huke av) da det ellers lastes ned unødvendig tilleggsprogramvare (6,6 MB) som forlenger nedlastingen og installasjonen betydelig, samt at det tar  lenger tid å starte programvaren.

 

Klikk på knappen Hent blankett nedenfor for å starte nedlastningen (gratis).


 
Pris: Gratis
 
 Jeg aksepterer AdvokatOnlines leveringsvilkår for kjøp av enkeltdokumenter.
 
Hent blankett >>
(09.06)
(03.05)
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no