VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.
Oppdragsbekreftelse advokat - enkel mal (DNA)

Den Norske Advokatforening pålegger alle medlemmer å gi skriftlig oppdragsbekreftelse til sine klienter med identifikasjon av oppdraget herunder angivelse av oppdragets art og antatt omfang, angivelse av hvordan salæret vil bli beregnet og fakturert, samt informasjon om klageadgang.

Kravet om oppdragsavtale gjelder ikke for styreverv og andre oppdrag med honorar som lønnsinnberettes. Pålegget gjelder ikke for virksomhet som er regulert av særskilt lovgivning eller for oppdrag av straffesaker som betales av det offentlige.

Pålegget gjelder ikke for mindre oppdrag der arbeidet med utarbeidelse av oppdragsbekreftelsen vil være uforholdsmessig i forhold til oppdragets art, og særlig der oppdraget avsluttes samtidig med henvendelsen til advokaten.

Oppdragsbekreftelsen skal gis samtidig med oppstart av oppdraget eller snarest mulig deretter, og skal angi fra hvilket tidspunkt det blir beregnet salær.

Klikke her for nærmere informasjon fra Den Norske Advokatforening.

Oppdragsavtalen er utarbeidet av Den Norske Advokatforeningen.

Pris: Gratis
 
 Jeg aksepterer AdvokatOnlines leveringsvilkår for kjøp av enkeltdokumenter.
 
Hent blankett >>
(09.06)
(03.05)
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no