VI TILBYR:
 
  Abonnement
    Kjøp et abonnement, og du kan laste ned et ubegrenset antall avtalemaler og blankettformularer! Tegn abonnement nå og du vil umiddelbart få tilgang til vårt store malarkiv.
 
Spesialtilpassede abonnementer for:
 Advokater
 Revisorer og Regnskapsførere
 Bedriftsledere, proff
 Bedriftsledere, standard

  Kjøp enkeltdokumenter
    Du kan kjøpe et enkelt dokument eller blankett som du kan laste ned straks!
Klikk her for enkeltkjøp
 
  Finn ditt dokument:
   
 
 
  Garanti
  AdvokatOnline er den enkleste og raskeste veien til juridiske kvalitetsdokumenter og vi er sikre på at du blir fornøyd. Hvis ikke, gir vi deg pengene tilbake dersom du innen 14 dager etter bestilling av abonnement sender oss en skriftlig oppsigelse. Ved kjøp av enkeltdokument er det 3 dagers reklamasjonsfrist.
Reiseregning staten med MVA beregning

Denne blankett er en reiseregning til bruk for private og næringsdrivende som skal ha dekket reiseutgifter av staten. Reiseregningen inneholder tilleggsberegning av merverdiavgift.

Blanketten er egnet for offentlig oppnevnte advokater som skal ha sine reiseutgifter dekket av staten og som plikter å levere reiseregning med tilleggsberegning av mva. Klikk her for å se Advokatforeningens orientering. Klikk her for informasjon om refusjon av utgifter fra Domstol.no.

Blanketten er utarbeidet av Direktoratet for økonomistyring og tilsvarer det som tidligere ble kalt Statens reiseregning som må brukes for å få refundert reiseutgifter som skal betales av staten.

Blanketten lastes ned som en Excel-mal. Husk at både side 1 (arkfane A) og side 2 (arkfane B) må fylles ut. Blanketten kalkulerer/summerer, og overfører verdier fra side 2 til side 1.

Klikk her for Statens reiseregning uten MVA beregning.

Regningen leveres senest en måned etter at reisen er avsluttet. Billettutlegg legitimeres etter reglene i reiseregulativet.

Nærmere informasjon om kilometergodtgjørelse, kostgodtgjørelse mv både for innlands og utenlandsreiser finner du i Regulativ for reiser på statens regning.

Velg Aktiver makroer når du åpner blanketten.


 
Pris: Kr 500,- inklusiv mva.
 
 Jeg aksepterer AdvokatOnlines leveringsvilkår for kjøp av enkeltdokumenter.
 
Betaling foregår via - en enkel og sikker betalingsløsning. Klikk her for mer informasjon om Netaxept.
 
Hent blankett >>
Aksjeselskap til salgs (27.07)
Aksjeselskap med standard vilkår og bankkonto i DnB til salgs. Selges tomt uten gjeld eller forpliktelser. Spar tid og arbeidet med å stifte nytt AS. Sparer minst 8 uker som det for tiden tar å registrert nytt AS og opprettelse av bankkonto.
Har du hastverk kan du nå få et nytt AS med foretaksnummer og bankkontonummer på dagen!
Klikk her for mer informasjon.
(03.05)
Personvernerklæring fra AdvokatOnline (20.07)
Når du benytter deg av tjenester på www.advokatonline.no er AdvokatOnline AS behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.
Klikk her for å lese personvernerklæringen.
(19.02)

Personverngaranti AdvokatOnline AS NO 977041112 MVA Tlf 22 83 00 90 firmapost@advokatonline.no